Chat with us, powered by LiveChat

Відповіді на часті питання

Відповіді на часті питання

Чому термін очікування на лінії зріс, а в чатах або через електронну пошту відповідають із певною затримкою?

У поточній ситуації кількість звернень до служби підтримки збільшилась у 4 рази. Це пов'язано з нестабільними графіками відключень світла, розбіжністю між наявністю світла та інтернету тощо. Багато людей хочуть отримати відповіді на питання, запропонувати щось або знайти розв'язання проблем. Ми цінуємо зворотний зв'язок. Тому, щоб мати змогу обробляти більше звернень і зменшити час очікування на відповідь, ми збільшили кількість спеціалістів, що відповідають на дзвінки, чати та запити на пошти та оптимізували процеси. На жаль, навіть цієї кількості спеціалістів все ще недостатньо.

З метою економії часу, крім дзвінків, звертайтесь до альтернативних каналів зв‘язку:

- Чат на сайті. Для початку розмови натисніть на віконце чату з оператором, що спливає справа внизу.
- Viber-бот https://viber.com/kolotv В боті обирайте опцію "Чат з оператором".
- Telegram-бот https://t.me/kolotv_bot Для початку розмови натисніть Start і просто напишіть ваше питання у чат з ботом.

 

Чому зріс час зворотного зв'язку після оформлення заявки на підключення?

Час обробки заявки суттєво зріс через різке збільшення звернень. В нашій мережі багато об'єктів, де мережа має резервування живлення та Інтернет працює без світла. Через це утворилась певна черга як із заявок на підключення, так і з самих нарядів на підключення. Ви в будь-якому разі отримаєте відповідь на вашу заявку. Ми фіксуємо їх і обов'язково опрацьовуємо по черзі.

 

Чи підключаєте ви PON або оптику?

Підключення оптикою за технологією PON
За технологією PON ми підключаємо в наступних ЖК: Петрівський Квартал, Навігатор, Taryan Towers, 52 Перлина, Sky Avenue, Вудсторія, Кришталеві джерела (1, 4, 5, 6 черга), Республіка, Файна таун, Поділ Престиж, Лебединий, Брест-Литовський, Династія
На інших об'єктах ми не підключаємо за технологією PON і найближчим часом не плануємо змінювати технологію, адже, враховуючи нашу поточну схему резервування, це не доцільно.
Для досягнення стабільної роботи інтернету без світла на кожному об'єкті, де немає технології PON, ми щоденно комплектуємо обладнання акумуляторами, а базові вузли блоками безперебійного живлення.

Хотіли б розвіяти міф та зауважити, що технологія PON - не є панацея, адже за її використання обладнання теж має живитись від акумуляторів. Єдина її перевага полягає в тому, що обладнання (OLT), з якого включені абоненти, знаходиться в одному місці, наприклад, одне на весь будинок/ЖК/район, а не в кожному під’їзді будинку, при класичній побудові мережі (FTTB). Відповідно, достатньо заживити лише його, а пасивна оптична мережа буде доставляти сигнал до кожної квартири. Однак, якщо зникає світло на довгий час, наприклад, 6-8-10 годин, акумулятори на OLT теж можуть розрядитись, а також, в кожній підключеній квартирі встановлюється додатковий абонентський термінал, який перетворює оптичний сигнал вже у звичайний інтернет-кабель, який вставляється в роутер, і його теж потрібно заживити, що створює певні не зручності.

Класичне підключення оптикою в звичайних мережах.
Навіть не маючи в будинку мережі PON можна підключити в квартирі оптичний інтернет. Тобто від обладнання провайдера до квартири протягується оптичний кабель, а в квартирі встановлюється перетворювач (медіаконвертер). Однак, бажаного результату, а саме збільшення часу роботи послуги при відключені електроживлення це не дасть, оскільки оптичний кабель на стороні провайдера буде включений в теж саме обладнання, що і при звичайному, класичному підключені кабелем «вита пара» (Ethernet). Та ще й додасть додаткових складнощів, оскільки з’явиться ще одне активне обладнання в квартирі, яке треба додатково живити.

 

Як довго буде відсутній інтернет?

Згідно з графіками відключень, наданих ДТЕК, середня тривалість відключення на сьогодні складає близько 4-х годин. Однак, в деяких районах ми спостерігаємо і 5-8 годин відсутності електроенергії. Але це не означає що весь цей час буде відсутня послуга, оскільки ще певний час після відключення наше обладнання працює від акумуляторів та ДБЖ.

 

Чи точно збігається графік відключень із відсутністю інтернету?

Якщо у вас в квартирі/будинку зник інтернет - це означає, що на нашому обладнанні у вашому будинку, або якомусь із вузлів в ЖК чи районі, відсутнє електропостачання і його акумулятори вже виснажені.
Тільки в такому  випадку. 
Також можливі ситуації, коли за графіком електроживлення відсутнє, але інтернет продовжує працювати, як певний час, так і весь період відключення за графіком. Це пов’язано із ємністю акумуляторів, які встановлені на обладнанні - на скільки вони встигли зарядитись з моменту останнього відключення та загалом їх ємності.
Якщо у вашому будинку за графіком вимкнули живлення і разом з ним зник інтернет, то швидше за все, він відновиться разом із відновленням живлення, за умови, що на всіх вузлах до вашого будинку теж є живлення, або обладнання ще працює на акумуляторах.

 

Чому в мене в будинку є живлення, а ваш інтернет не працює?

Можлива ситуація, що у вашому будинку декілька фаз і квартири підключені до однієї фази, яка зараз працює, а провайдери, чи частина споживачів підключені до іншої фази, яка зараз знеструмлена. Або наше обладнання у вашому будинку активне і працює в цей момент, однак на нього не надходить сигнал із базового вузла (що знаходиться поза вашим будинком), на якому в цю хвилину відсутнє живлення через планові відключення, а акумулятор виснажився.

 

Скільки буде працювати Інтернет при зникненні живлення в будинку?

Тривалість роботи інтернету саме у вас в під’їзді залежить від декількох факторів:
1) Наскільки давно були встановлені акумулятори. Чим довше термін - тим менше час роботи;
2) Рівень заряду до аварійного відключення. Чим довше було світло до відключення - тим більшим буде час роботи;
3) Наскільки комутатор заповнений абонентами. Чим більше абонентів, тим менше час роботи;
4) Атмосферні умови. Чим холодніше в будинку - тим менший час роботи.
Тут варто зауважити, що для того, щоб до вашого будинку дійшов сигнал, на всіх вузлах, які він проходить на шляху, теж має бути живлення, або ж воно має працювати від акумуляторів.
Середній орієнтовний час у поточних умовах - від 2 до 5 годин. Такий час роботи можна очікувати в сприятливих умовах. Але в різних випадках і в різних умовах час роботи може складати як 20 хвилин, так і 6 годин.

 

Чи встановлюєте ви джерело безперебійного живлення та акумулятори на своє обладнання?

В нас стоять акумулятори та блоки безперебійного живлення на більшості обладнання та на всіх базових вузлах. 
Однак, вони мають різну тривалість роботи без живлення, яка залежить від факторів, описаних у питанні вище.

 

Чому в моїх сусідів інтернет працює, а у мене ні?

Якщо у ваших сусідів теж Коло.ТБ
В рамках одного під’їзду/квартири абоненти можуть бути підключені до різних комутаторів провайдера, наприклад, верхній і нижній, або квартири відносяться до різних стояків, де теж окреме обладнання. 
Відповідно можуть бути ситуації коли в сусідів по під’їзду чи навіть поверху послуги не працюють, а у вас працюють. Тривалість роботи залежить від факторів описаних в питаннях вище.


Якщо у ваших сусідів інший провайдер
В одному будинку провайдери можуть бути підключені на різні фази, а також саме обладнання може бути розміщене в різних місцях будинку.
Базові майданчики провайдерів знаходяться по місту в різних місцях, тому цілком можливо що Коло.ТБ працює у вас в будинку, а інший провайдер ні, бо сигнал втрачається на якомусь із вузлів.

 

Чи буде в мене працювати інтернет якщо я поставлю акумулятор в себе в квартирі?

Теоретично так, доки наше обладнання в будинку живиться від акумулятора, чи блоків безперебійного живлення у вас буде працювати інтернет. На практиці ж важливо щоб і на базовому майданчику, чи навіть в ланцюжку по якому проходить сигнал до вашого будинку теж був інтернет, оскільки можливий варіант, що у вас у квартирі стоїть акумулятор, наше обладнання теж працює на акумуляторі, однак інтернет відсутній, оскільки сигнал не приходить в будинок, через відсутність живлення в зовсім іншому будинку чи районі, бо там знаходиться базовий вузол, на якому давно немає живлення й акумулятори вже розрядились.

 

Який треба купити акумулятор, щоб з ним інтернет міг працювати 4-6 чи більше годин?

Можливість встановити акумулятори надані абонентами необхідно перевіряти індивідуально. В даному випадку прохання звернутись представнику ініціативної групи до нас через чат на сайті, viber або telegram бот, або ж email.
Чому саме представнику? щоб кожне окреме звернення не створювало навантаження на наші канали комунікацій і все було консолідовано і максимально оперативно вирішувалось.

 

Коли з'явиться Інтернет після того, як з'явилося світло?

Якщо всі базові майданчики в ланцюжку до під'їзду абонента в момент включення світла теж запрацювали, то інтернет з'явиться протягом 5-10 хвилин.

Чому, переставляючи кабель інтернету з роутера в комп’ютер, інтернет не працює?

Наш сервер віддає налаштування новому пристрою в мережі протягом 15 хвилин. Щоб успішно підключитись, у вашому ПК має бути активоване автоматичне отримання налаштувань.

Чому світло вже з’явилось, а інтернету ще немає?

Причиною може бути відсутність сигналу загалом на будинок, через те що якийсь із вузлів до вашого будинку досі без живлення і акумулятори на ньому розрядились, наприклад, базовий вузол, що розміщений в іншому будинку. В такому випадку лишається лише очікувати відновлення живлення на всьому ланцюжку.

 

Чи є план модернізації за конкретними адресами (коли буде заміна/встановлення АКБ саме в моєму будинку)

У нас є певна черговість враховуючи топологію мережі, а також звернення ініціативних груп мешканців будинків.

Якщо ви плануєте звертатись, то, будь ласка, формуйте консолідоване звернення від мешканців вашого будинку або парадного, адже це дозволяє нам швидше опрацьовувати заявки та більш вдало планувати чергу на модернізацію.

 

Який в черзі мій будинок на заміну АКБ?

Саме номер в черзі на модернізацію, мабуть, ніякої корисної інформації вам не надасть. А от орієнтовний термін виконання ми зараз намагаємось спрогнозувати, виходячи із виведених нормативів.

Також, є будинки, де ситуація з відсутністю інтернету не є критичною, що дозволяє нам фокусуватись на проблемних ділянках.

 

У нас в будинку є фаза, яку ніколи не виключають. Чи можна на неї переключити обладнання?

Так. Такі заявки ми теж опрацьовуємо. Але немає 100% гарантії, що на цій фазі постійно буде живлення, з практики інших будинків, відключення відбуваються по черзі. Також варто не забувати, що на шляху до будинку сигнал проходить багато вузлів, на яких теж має бути живлення.

Тому, це комплексне питання, яке потребує дослідження, через що, будь ласка, формуйте консолідоване звернення від мешканців вашого будинку або парадного, адже це дозволяє нам швидше опрацьовувати заявки та більш вдало планувати чергу на підключення.

 

Чи можна перенести ваше обладнання в наш будинок, бо у нас рідше відбуваються відключення?

Теоретично, так. Але це також комплексне питання, яке потребує дослідження, тому, будь ласка, формуйте консолідоване звернення від мешканців вашого будинку або парадного, адже це дозволяє нам швидше опрацьовувати заявки та більш вдало планувати чергу на підключення. Пишіть, будь ласка, через чат на сайті, Viber або Telegram бот, або ж email.
.

Де саме стоїть вузлове обладнання?

Вузлове обладнання може стояти як у вашому будинку, так і в сусідньому, чи десь в іншому районі. Таких майданчиків більше 100 і, зазвичай, вони були розміщенні в місцях стабільного підключення електроживлення.

На жаль, враховуючи поточну ситуацію, ці майданчики також не забезпечують 100% гарантію підключення, проте є пріоритетними і зазвичай підтримуються генераторами та комплектуються більш потужними АКБ і ДБЖ.

 

Можна виконати підключення без черги, за доплату?

Наразі така можливість відсутня. Оскільки всі наші бригади спеціалістів розплановані на декілька тижнів вперед.
Ми робимо все можливе, щоб прискорити цей процес, а саме: групуємо заявки з одного і того ж будинку чи сусідніх, ділимо процес підключення на 2 етапи (протяжка і підключення), що прискорює процедуру, постійно добираємо нових фахівців.

 

Чи можливо підключитись раніше, якщо з нашого будинку одразу готові підключитись багато людей?

Такі запити розглядаються індивідуально. Якщо у вас є груповий запит на підключення. Прохання сформувати це у вигляді таблиці в якій має міститись інформація про номер квартири, під’їзд, поверх, ПІБ, номер телефону, тариф.
При наявності такого переліку прохання звернутись до нас представнику ініціативної групи.

 

Чи можливо забезпечити безперебійність, якщо ми готові всім будинком купити АКБ/свічі?

Така можливість є.

Нам потрібен запит від ініціативної групи, з приводи вашої адреси і готовності закупівлі потрібного обладнання.

Після цього ми проводимо аналіз та вирішуємо, чи дасть це бажаний результат. Якщо так - то ми повідомимо, чим ви можете нам допомогти.

 

У нас в будинку є генератор. Чи можете ви під’єднати до нього своє обладнання?

Так, це можливо, за допомогою певного пристрою AВР, налаштувати схему, щоб живлення нашого обладнання автоматично переходило на нього під час відключення основної лінії живлення. Для реалізації цього плану прохання звернутись до нас представнику ініціативної групи будинку через чат на сайті, Viber або Telegram бот, або ж email.

 

Чому ви не забезпечуєте генераторами всі будинки?

В першу чергу ми забезпечуємо генераторами вузлові майданчики, від яких залежить робота цілих районів або великих груп будинків.


Кількість окремих під'їздів рахується тисячами, тому раціонально забезпечувати генераторами окремі під'їзди, наразі, неможливо.

Натомість ми щоденно проводимо модернізацію мережі в будинках/під’їздах, щоб зарезервувати обладнання і воно працювало при вимкненні живлення. Цей процес відбувається поступово, згідноз планом.

 

Як підключити роутер/комутатор/абонентський термінал (ONU) до павербанку?

Вам необхідно мати, власне, сам павербанк, та перехідники USB-DC. Щодо, павербанку тут, звісно, чим більше ємність, тим довше він буде живити ваш роутер, головне, щоб в його характеиристиках було вказано, що вихідна напруга з USB портів була 5, 9, 12V. А з приводу перехідника, або його ще називають перехідник із підвищенням напруги, вам потрібно обрати правильний, який підходить саме для вашої моделі роутера/комутатора/абонентського термінала (ONU). Для цього необхідно подивитись на самому блоці живлення або на звороті пристрою, скільки вольт вхідної напруги йому потрібно для роботи: 5V, 9V чи 12V. Відповідно, такий перехідник і придбати. Ще є одна особливість у перехідників – це роз’єм, який у різних виробників різний, та все ж більшість має саме стандарт 5,5х2,1мм або 5,5х2,5мм – ці цифри вказують на зовнішній і внутрішній діаметр роз’єму. Зауважимо, що візуально це встановити складно, а в характеристиках вашого пристрою ви навряд це знайдете. Тому ми протестували і виявили, що 5,5х2,1мм та 5,5х2,5мм взаємозамінні.
Тепер до практики!
Якщо потрібно заживити роутер тоді вам треба 1 перехідник відповідного вольтажу та павербанк із одним USB виходом. Якщо роутер і абонентський термінал, тоді, відповідно, 2 перехідники і 2 павербанки (оскільки один павербанк із двома USB портами може не справитись із живленням двох пристроїв одночасно, такий режим роботи необхідно тестувати, так як різні павербанки мають різну потужність).
Для прикладу, павербанк 10 000mah  може живити роутер 12V близько 5-7 годин.

Зображення перехідника тут
Дані перехідники є в нас у продажі.

Як підключити кабель напряму в ПК?


Для цього необхідно дістати із роутера вхідний кабель (зазвичай він вставлений в порт іншого кольору та підписаний як WAN), та вставити його у роз’єм в ноутбуці. При цьому  в комп’ютері у вас в налаштуваннях кабельного підключення повинні стояти параметри: «Отримувати налаштування автоматично». Частіше всього вхідний кабель знаходиться біля вхідних дверей, чи щитка в квартирі, однак, може бути зкомутований і на якусь із інтернет-розеток в квартирі. В такому випадку, вам знадобиться подовжувач, так званий патчкорд, щоб вставити його в інтернет-розетку. Його можуть зробити наші майстри, або ви можете придбати його самостійно. Також, інколи буває, що вхідний кабель короткий, тоді його можна подовжити за допомогою ось такого перехідника + патчкорда.

Якщо у вас зникло живлення але наше обладнання в домі зарезервоване від АКБ і працює, тоді при прямому підключенні кабелю в комп’ютер ви зможете отримувати інтернет, доки наше обладнання працює

Новини

Підготовка до відключень електроенергії

Підготовка до відключень електроенергії: сценарії, до яких ми готуємось Період відключень восени та взимку 20...

Переваги оптичної мережі

В житлових комплексах ЖК Зелений острів 1,2, Петрівський Квартал, Європейка, Львівський, TRIIINITY, Навігатор, Шулявсь...

Зміна реквізитів

Повідомляємо, що з 28 лютого 2024 року здійснюється заміна сторони Публічного договору про надання електронних комуніка...

Зміна вартості TRINITY-TV

Повідомляємо, що з 01.03.2024 змінюється вартість деяких тарифних планів сервісу TRINITY-TV (SWEET.TV) "Середня"...

Вітаємо зі святами

Дорогий Абоненте! З Новим роком та святом Різдва Христового! Щиро вітаємо вас з цим чарівним періодом, на...

Актуалізація вартості тарифів

Дорогий Абоненте! Ми залишаємося вірними нашій місії забезпечувати безперебійні та надійні послуги навіть у найважчі...

PON vs Ethernet та як заживити обладнання в квартирі

В нашій мережі, для підключення абонентів, ми використовуємо різні технології: FTTB, FTTH, GPON Всі вони успішно реаліз...

100% мережі зарезервовано

Ваш інтернет від Коло.ТБ працює навіть без світла💡 - 100% мережі зарезервовано! Наших абонентів, що підключені по...

Оптичний Інтернет у кожній квартирі в ЖК 52 Перлина

Відтепер швидкісний Інтернет та Телебачення, за технологією PON, доступні у житловому комплексі "52 Перлина". В кожну ...

Зміна вартості пакетів MEGOGO

Повідомляємо, що з 01.12.2023 змінюється вартість деяких тарифних планів сервісу MEGOGO "Спорт" - 249 грн/міс&nbsp...

Ділимося з вами результатами роботи та планами

Шановні абоненти! З самого початку ворожих обстрілів енергетичної інфраструктури ситуація з електроживленням в м...

Інтернет та ТБ в будинках SAGA

Відтепер швидкісний Інтернет та Телебачення доступні у житлових комплексах забудовника SAGA Development: NEW YORK...

Телеканал Paramount Channel припинив мовлення в Україні

За офіційним повідомлення правовласника, з 05.01 телеканал Paramount Channel припинив мовлення на території України. ...

Відповіді на часті питання

Чому термін очікування на лінії зріс, а в чатах або через електронну пошту відповідають із певною затримкою? У поточні...

Зміна вартості додаткових ТВ сервісів

Повідомляємо, що з 01.12.2022 змінюється вартість деяких тарифних планів додаткових телевізійних сервісів, а саме: ...

Припинення трансляції каналів групи Viasat

Шановні абоненти! Вчора Національна рада України з питань телебачення та радіомовлення фіналізувала процедуру оновленн...

Технічні роботи ДТЕК

Дорогі абоненти! В зв'язку із сьогоднішніми подіями (10.10) на ряді технічних майданчиків є перебої в постачанні ел...

ЖК Sky Avenue - Оптичний Інтернет у кожній квартирі

Відтепер швидкісний Інтернет та Телебачення доступні у житловому комплексі Sky Avenue (вулиця Народного Ополчення / С...

Зміна вартості тарифних планів

Дорогий Абоненте!   Сподіваємось, що у вас все добре, та ви і ваша родина в безпеці.   Наша компа...

Безкоштовний місяць охорони Шериф

Наша команда щоденно працює над тим, щоб зібрати для вас найкращі, перевірені часом і тисячами задоволених користувачів...

Зміни в переліку телевізійних каналів

В зв’язку із воєнним станом правовласники каналів групи Viasat впровадили певні зміни в сітці телевізійних каналі...

Співпраця з охоронною системою Ajax

Посіпшаємо повідомити, що відтепер Коло.ТБ офіційний реселлер та інсталятор найпопулярнішої та найнадійнішої охоронної ...

Зміна періоду призупинення послуг

Дорогі абоненти. Повідомляємо, що 01 травня 2022 року було внесено зміни в Публічний договір про надання послуг, а сам...

Важлива інформація!

Від самого першого дня війни ми почали діяти! Діяти в тому, що вміємо найкраще, в тому чим можемо бути корисними лю...

Графік роботи у святкові дні

Графік роботи офісу компанії у вихідні та святкові дні: 01.01 - вихідний день 07.01 - вихідний день Технічна підтрим...

Перелік сумісного з додатком Коло.ТБ обладнання

До вашої уваги параметри мультимедійних приставок та Smart TV телевізорів для коректної роботи телебачення через додато...

Припинення трансляції каналів Sony

Шановні Абонени! Змушені повідомити, що правовласник телеканалів Sony Pictures Television неочікувано припиняє надання ...

Як підключити Телебачення?

Щоб почати перегляд достатньо встановити додаток Коло.ТБ на ваш SmartTV та зареєструвати пристрій через нашу підтримку....

Телеканал Беларусь 24 вилучено із переліку дозволених програм

За результатами моніторингу іноземних телеканалів, що мовлять в Україні, члени Національної ради на засіданні 10 червня...

Функція автоматичного платежу

Як не забути заплатити за інтернет? За допомогою Автоматичної оплати. Автоматична оплата дозволяє налаштувати щоміся...

Зміна вартості тарифних планів

Звертаємо вашу увагу, що з 01.11.2021 року змінюються тарифні плани на послуги Інтернет, Інтернет + ТБ та ТБ для нових ...

Оптичний Інтернет у Петрівському Кварталі

Мешканці ЖК Петрівський квартал отримали унікальну можливість скористатись всіма перевагами оптичного Інтернету за тех...

Телеканал Spike замінено на Nicktoons

Телеканал Spike з 01.06 припиняє трансляцію на території України. В звязку з цим його буде вилучено з переліку доступни...

Інформація для абонентів Коло.ТБ

Дорогі Абоненти, повідомляємо, що підключення до мережі Інтернет і Телебачення та сервісні роботи відбуваються по запл...

МГУ відзиває права на канали Футбол 1 і 2

З 15.03.2020 Медіа Група Україна в односторонньому порядку припиняє договори із провайдерами та відзиває права на кана...

Увага! Технічні роботи

Шановний Абоненте! В зв'язку з необхідністю проведення переключення магістрального кабелю, 13 лютого 2020 року (з 10...

Припинення трансляції каналів 112, NewsOne, ZIK

Згідно Указу Президента України №43/2021 (додаток 2), було застосовано персональні спеціальні економічні та інші обмеж...

Акції

Рік без турбот

Рік без турбот від  Коло.ТБ ⭐️ Акційні річні тарифи на ІНТЕРНЕТ: 🏍️ 100 Мбіт – 999 грн/рік...

Love is.... Інтернет + MEGOGO

⭐️ Підключай Інтернет Коло.ТБ та отримай супер бонус  - цілих 6 місяців 🍿 МАКСИМАЛЬНОЇ підписки MEGOGO включ...

Знижки на тарифи та Wi-Fi

Поспішайте замовити один із потужних тарифів зі знижкою на 3 місяці, та отримати надійний гігабітний дводіапазонний Wi...

MEGOGO зі знижкою до 50%

Гарні новини для поціновувачів якісного контенту! Для абонентів Коло.ТБ діє спеціальна пропозиція на Максимальнe та Опт...

Щаслива комбінація

Отримайте спеціальну вартість на тарифні плани та знижку на придбання обладнання. Термін дії акції закінчився. Слід...

Сплачуй через iPay - отримуй подарунки

Сплачуйте рахунки за послуги Коло.ТБ через сервіс миттєвих платежів iPay та приймайте участь у розіграші 3х подару...

Тест-драйв Інтернету

Ви ще не визначились який саме тариф обрати, гадаєте чи вистачить швидкості Інтернету на Ваші потреби? Скористайтеся н...

Приставка за півціни

З Коло.ТБ ви маєте можливість придбати універсальну мультимедійну приставку iNeXT TV4 за спеціальною ціною. Медіаплеєр...

Заміни БЕЗ ДОПЛАТ старий роутер

Підключайтесь до КОЛО.ТБ, та отримайте можливість обміняти* свій старий роутер на новий потужний Tenda АС8 БЕЗ ДОПЛАТ...